Uppdatering

Är uppmanad att skriva några rader om hur saker och ting är och utvecklas nuförtiden. :) Och tur är väl det att man blir tillsagd för annars skulle jag nog inte ta mig för. Hahaha!

Min lilla ängel sover och sover på dagarna men det har en enkel förklaring. Det är väl kanske att överdriva att kalla det för kolik men ont i magen har hon definitivt. Två nätter i rad nu så ägnas minst två timmar där kring tolv till två åt att skrika och gråta. Älsklingen har så ont att hon blir alldeles stel som en pinne, gråter och gråter tills hon blir utmattad, vilar några minuter och sen börjar det om. Det skär i modershjärtat att se och höra det.

Är oändligt glad över att det här ändå händer när jag är hemma i byn så det finns mycket bär- och trösthjälp att få. Hela familjen Persson är vaken till två, tre på nätterna och bär och tröstar. Och sen får Elviras mormor och morfar trösta hennes mamma lite emellanåt när känslorna svämmar över och man är nästan utom sig av oro.

Idag ska det inhandlas Proviva åt mig och Semperdroppar åt Elvira och så får vi se om det kan hjälpa.

Men bortsett från magknipen så är allt frid och fröjd. Är så härligt att vara hemma, enda nackdelen är att man saknar Jörgen men nu är det bara en natt kvar tills han kommer hit. Elvira är ju så söt så att socker smakar salt och charmar alla sina släktingar och mammas vänner. Precis som det ska vara! :)


Kommentarer
Postat av: Jossan

Va roligt att du skrev, din blogg är så himla bra :) Jobbigt med magen, hoppas ni kommer på nå bra knep så ni får bukt med det, skönt dock som du säger att ha dina föräldrar som stöd och snart även Jörgen :)

Tycker du är en toppen mamma! Kram

2010-12-22 @ 14:32:23
Postat av: Elin

Minifom. Det löste våra nattproblem. Har lite kvar i en flaska, kan skicka med Jörgen om han kommer på lyxig köttbullemiddag ikväll.. om ni vill testa. God Jul på er!

2010-12-22 @ 16:10:03
Postat av: Anonym

Finns ju även massage att ge dom små sök på kolikmassage.

2010-12-23 @ 13:31:54
Postat av: moa

Ja hon var ju gudomligt fin! Hoppas ni kommer förbi innan ni far tillbaka till Umeå på en fika!

2010-12-25 @ 15:15:18
URL: http://moalill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0