Bok.nu

Är inne på Bok.nu och lägger upp en lista på böcker jag skulle vilja läsa i år. Jämarns vilken nyttig sida det där är!

Här får ni ett litet smakprov:

Berättelsen om Pi av Yann Martel

"Efter ett tragiskt skeppsbrott guppar en ensam livbåt mitt ute på Stilla havet. Ombord finns en hyena, en zebra, en orangutang, en två hundra kilo tung bengalisk tiger och så Pi – en sextonårig indisk pojke. Det här är Pis berättelse om de dagar och nätter han tillbringar på havet, så småningom ensam med tigern Richard Parker."

---

Kära syster av Tawni O´dell (en av mina favoritförfattare)

"I gruvsamhället Jolly Mount bor Shae- Lynn Penrose. Hon är en fyrtioårig före detta polis som klär sig i korta kjolar och cowboystövlar, och försöker försörja sig på att köra taxi. När en skum advokat samt en desperat hemmafru plötsligt dyker upp, båda på jakt efter Shannon, Shae-Lynns yngre syster som varit borta i arton år, tar livet en dramatisk vändning."

---

Lång väg hem av Lori Lansen

"Ibland slår ödet till. Addy Shadd, en 70-årig svart kvinna, tycker att hon har gjort sitt i livet. Bor i sin husvagn och har börjat sänka takten och luta sig tillbaka. Plötsligt står en ouppfostrad, felnärd och övergiven femåring på hennes tröskel. Hennes mor har "temporärt" dumpat henne och gett sig av med sin älskare. Ett stort mänskligt äventyr börjar just där för den gamla kvinnan och flickan Sharla."

--- 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0