Bvc

Idag var vi på Bvc för första gången. Eftersom lilla Elivra just är lite liten så ville de från BB att vi skulle ha en tidig viktkontroll. Men allt var så bra så! Hon var tillbaka på sin födelsevikt, 2860g, redan efter en vecka och det tyckte sköterskan var jättebra.

Hon var också lite förvånad över att lilla naveln redan ramlat av vilket den gjorde så tidigt som i måndags och då var ju Elvira bara fem dagar. Det var bara vikten som kollades men de tyckte hon såg himla nöjd och glad ut.

Mamma och pappa var dock inte jättenöjda eftersom det var sagt att vi skulle komma 11.30 och 12.10 var det fortfarande upptaget hos sköterskan och när vi väl knackade på så visade det sig att de glömt bort att vi skulle komma.  Tur att mamma och pappa varit lite förutseende och sett till att Elivra var mätt och belåten innan vi for så hon sov så gott.

Allt går så bra och Elvira är så snäll. Det enda "smolket i bägaren" skulle väl vara att amningen funkar sisådär. Men det blir bättre och bättre dag för dag och hon får lite ersättning ibland när det verkar behövas. De på BB tyckte att det kunde vara lika så bra att ge ersättning då hon just är lite liten, huvudsaken hon ammas först.

Nu hoppas vi att allt ser lika bra ut på tisdag då distriktsköterskan kommer på hembesök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0