Helgshopping


Tycks spendera timmar och åter timmar framför Blocket.se de här dagarna. Men då har jag också under helgen sett till att vi köpt in två stycken byråer, som de på bilderna fast inte vita utan i björk, och en dagbädd att ha som soffa/gästsäng i det som kommer att vara barnrummet. Funderar på att flytta över dagbädden till kontorsrummet men har inte bestämt mig än.



Byråerna skulle tillsammans ha kostat kring en tusenlapp i nyskick men vi fick två för fyrahundra och dagbädden kostar cirka 900:- bara för själva stommen men nu fick vi stomme, ribbotten, madrass och bäddmadrass för 700 riksdaler så det känns bra! Visserligen inte gratis men ändå billigare än att åka iväg till Ikea.

Nu fattas det bara att få tag på en Malmbyrå i ek med tre eller fyra lådor för att ha i sovrummet, samt babyskydd och skötbord sen är det mesta under kontroll. Galet dock att varenda byrå som kommit ut lyckats säljas på bara någon eller några timmar. Ringde nyss på en som kom ut kring sju och den var redan såld... Men känner mig riktigt nöjd över helgens shopping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0