Den osynlige bloggaren

Ja det är väl jag det. Men till mitt försvar så är det mycket nu!

Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det känns superhärligt, nervöst och hur kul som helst. Ska börja jobba halvtid och ha med mig lilla Elvira och när Jörgen går på pappaledighet v. 47 så börjar jag arbeta heltid.

Nu när det verkligen är dags att avsluta föräldraledigheten känns det faktiskt lite tomt och tråkigt. Trots att jag många gånger känt att jag hade kunnat börja jobba för flera månader sen. Det är inte lätt att få allt minsann! Hahaha!

Elvira är kanske den roligaste personen som finns just nu, charmigare unge finns nog inte och det säger jag såklart helt objektivt. Skrattar, pratar, kryper runt överallt, försöker klättra upp på möbler och testar gränser. Än så länge säger hon mamma, pappa och titta men jag tro minsann hon försöker sig på katt också. Sol är ju en kanonkompis enligt Elvira men jag har en känsla av att kärleken inte är helt besvarad...

Livet känns bra nog fint nu!


...

♥ Du var älskad av så många och betydde så mycket ♥♥ Du finns alltid kvar i våra hjärtan ♥


Fotografering

När Elvira döptes i april fick hon en jättefin present av sina mostrar, deras karlar och lilla kusin Klara. En fotosession á 45 min och tio bilder av Tina Larsson. Nu i höst såg vi till att utnyttja erbjudandet och for iväg till Döbelns Park här i Umeå och blev fotade.

Elvira ville dock inte riktigt vara så stilla som hennes föräldrar önskade så 45min blev till en halvtimme men då fick vi 11 bilder istället! Sen köpte vi till tre extra bilder eftersom vi blev så nöjda med korten.  :)

Så nu, snart, förhoppningsvis snart ska vi framkalla lite bilder och göra några förstoringar och pynta hemmet med dem! Kanske skickas det iväg några kort till söta släktingar också...Underbara, älskade lilla unge! ♥

Fantastiska familj!

Idag blev Elvira kidnappad av moster Lotta & Kalle. Hon fick spendera dagen i Spöland och vi fick egen- och tillsammanstid!

Tyvärr bestod min egentid av att plugga på UB (hemtenta är aldrig kul men bättre än salstenta) men Jörgen hann med att löpträna och fundera över bilbarnsstolar. Sedan hann vi med att shoppa på Strömpilen och ta det lugnt i tv-soffan.

Mammahjärtat fick säga åt sig självt att inte ringa och kolla läget på en gång och när kvällningen började närma sig undrade jag faktiskt vart min barn hade tagit vägen! Men hon hade haft highlife och blivit bortskämd å det grövsta.

Tretorn-stövlar, en skaloverall och ko-spaning! Inte illa!

Tack underbara härliga syster och svåger ♥ Elvira saknar er redan!

RSS 2.0