Sämst på semestern...

Absolut sämst på semestern var vandrarhemmet i Norrköping! Visserligen hade jag kanske blivit lite bortskämd av vandrarhemmet/hotellet i Stockholm men Above Vandrarhem i Norrköping rekommenderar jag INTE.

Jag bokade ett trum där för cirka tre veckor sen (om inte mer) och valde ett rum med dubbelsäng. När vi kom till vandrarhemmet, krånglade oss upp för de trånga trapporna med väskorna och öppnade dörren till rummet är det ett pytterum med en skranglig våningssäng med en tunn skummgummimadrass!  När jag ringer för att klaga och fråga hur/var vi kan parkera bilen utan att det kostar 20kr timmen får jag visserligen hjälp med parkeringen men inget svar eller förklaring ifråga om rummet. Eftersom receptionen inte var bemannad förrän morgonen därpå så tar jag upp att det blivit fel med rummet när jag skulle checka ut och betala.

Svaret jag får är att det var en stor grupp på 9-10 killar som ändrat i sin bokning samma dag som vi kom och därför hade det blivit lite omflyttningar. Visst, de hade gett oss ett rum med egen toa och dusch men det är inte ok att flytta runt och ändra en bokning om man inte meddelar innan de som blir drabbade kommer till vandrarhemmet!

Dessutom, note to self, boka inte boende ovanpå en centralstation, Tågen störde egentligen inte men visslan som lät som ett brandlarm varje gång ett tåg passerade störde definitivt nattsömnen! Sen var det ett skruttigt vandrarhem för så fort någon i rummen bredvid gick på toa eller spolade i en kran vaknade jag av tjuten i rören...

Norrköping var en jättefin stad, Above Vandrarhem inte lika fint...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0