Åh va kul!

Idag damp det ned ett litet  brevi Jörgens brevinkast. Vi såg genast att det var något spännande och skyndade oss att öppna det.

Och se på tusan vi ska på bröllop!
Massor med gratulationer till det blivande äkta paret i förskott!

Skriver inte vilka det är än, de kanske vill "outa" det själva...


Kommentarer
Postat av: mammasanna

Vad kul!

2009-07-28 @ 13:52:44
Postat av: Marlene

Hej Lillemor !!

Kom precis på att jag nu läst din blogg ganska regelbundet en tid utan att en endaste gång gett mig tillkänna - jag har varit värsta smygisen på din blogg med andra ord ... FÖRLÅT !!

Vill bara säga hej och tack för alla underbara lästips !! Kul ( men föga förvånande ) att du fortfarande är en sådan hängiven bokmal !! Jag har ägnat hela semestern åt att maniskt beta igenom varenda bokhandels topplista och började nästan grina på ICA Maxi häomdagen när jag passerade bokhörnan utan att hitta en enda titel jag inte läst (utom kokböckerna då vill säga ... ) Jag läser allt skräp nuförtiden - så jag bli glad av de nya outforskade marker du leder mig in på. Vi håller oss inte helt till samma genre, men kanske kanske håller du på att omvända mig !! ( Vilka nördar vi är !! ) Såg förresten att du och Jörgen besökt Holmsunds Tropikhus häromveckan !! Varför svängde ni inte förbi ?? Bor typ 2 min därifrån !!!! Hör av dig nästa gång toka !! Fortsätt lägga upp lästips så fortsätter jag läsa din blogg ( nej, det är inget hot ... ) Ha det gott / Marlene Persson

2009-07-28 @ 20:34:51
Postat av: Lillemor

Hej! Haha, alltid lika kul när jag får veta att nån läser min blogg. Ja vi var ut dit med syrran Lotta och hennes karl. Kommenterade faktiskt att ni ju har hus ute i Holmsund men att jag inte visste var. Kommer gärna att hälsa på när tid/tillfälle finns! Har du semester nu?

Haha, jag ska se till att fortsätta med lästipsen. Ska faktiskt lägga ut ett till strax!

kram

2009-07-28 @ 21:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0