SD-politiker delar Breiviks åsikter

Sverigedemokraten och kommunpolitikern Erik Hellsporn i Varberg bloggar och skriver att han inte känner någon skuld över att dela den terrormisstänkte Anders B Breiviks åsikter.

"Om det inte funnits någon islamisering eller massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Breivik att göra som han gjorde" skriver SD-politikern Hellsborn i sin blogg. Om Europa inte varit mångkulturellt skulle dödsskjutningarna och bombdådet aldrig skett enligt Hellsborn.

Källa: www.vk.se & dn.se

Sedan tycker jag att det är lite ironiskt att SD:s presssekreterare Linus Bylund menar att det är ovärdigt att göra politik av dåden. Jag ställer mig nämligen tveksam till att det hade låtit som om det varit en muslimsk fundamentalist som utfört dåden...


För mig är och förblir det ofattbart att SD finns i riksdagen. Att partiet, som varit, är och kommer att förbli främlingsfientligt och som bygger sin politik på att människor är olika värda fick en endaste röst är för mig en gåta.

Om man röstat på SD borde man verkligen ta sig en funderare över varför man valde att lägga sin röst på ett sådant parti. Sedan borde man börja rannsaka vad politker inom SD faktiskt säger och gör och den politik som partiet för och dessutom läsa på om partiets historia. Och i en perfekt värld kan man ju hoppas på att när SD-väljaren kommer något så när till insikt om vad han eller hon har röstat på väljer att rösta på ett annat,  ickefrämlingsfientligt parti, i framtiden. Eller blankt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0