Känner SÅ stort förtroende för SD-politikerna...ja, jag är ironisk.


Känns tryggt att SD-politiker visar sina rätta ansikten.

William Petzäll (SD) som numera sitter i riksdagen plockades igårkväll in av polisen, kraftigt berusad på sprit och tabletter, efter att ha slagit sönder inredning i exflickvännens lägenhet.

Tidigare har hanvid en konferensresa 2009 sjungit de nationaldemokratiskt laddade "Fäderneslandet" och "Sverige har fallit", något han efteråt kallade ironi.

Suck och åter suck. Blir så less när jag tänker på att SD numera finns i riksdagen och dessutom är ett av de största partierna enligt opinionsmätningarna. Ja, jag förstår att alla som röstat på partiet inte är rasister och ja, jag vet att människor med invandrarbakgrund också röstat och till och med är med i partiet men... Ja,  vem har sagt att bara svenskar får vara naiva och politiskt omedvetna?

Faktum kvarstår att SD är ett främlingsfientligt parti med nazistiska och rasistiska rötter, de flesta i partistyrelsen är gravt islamofobiska och partiet är dessutom väldigt avogt inställda mot homo- bi- och transsexuella.

Suck.


Kommentarer
Postat av: Mopsen

Varför sprider du felaktiga uppgifter? Lägenheten var Petzälls hem och det slogs inte sönder något, utan P välte sin ägandes TV. Det finns ingen anmälan och ingen brottsmisstanke.



P har uppträtt klart omdömeslöst,



Sverigedemokraterna är lika nazistiska som din ytterdörr.

2011-03-19 @ 08:27:16
Postat av: Lillemor

I den första artikeln i Expressen framkom inte att det var Petzäll och exflickvännens gemensamma bostad. Om inredningen slogs sönder eller ej beror kanske på vem man frågar. Oavsett vilket uppträdde Petzäll knappast förtroendeingivande men det tycker jag inte en enda politker inom SD gör.



Partiet har nazistiska och rasistiska kopplingar och rötter. Att förneka det är naivt å det grövsta.



http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2319182/william-petzall-sd-i-fyllecell-i-natt



http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2319625/william-petzalls-egna-ord-om-fylleskandalen



http://expo.se/2010/val-2010-sd-kandidater-med-vit-makt-kopplingar-i-var-attonde-kommun_3332.html

2011-03-23 @ 16:03:25
URL: http://lillemoran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0